Lesrooster

Maandag

  9.00 - 10.30

hatha yoga

 

10.45 - 12.15 medische yoga             

 

   

 

18.45 - 20.15

hatha yoga

 

20.30 - 22.00

hatha yoga

Dinsdag

18.45 - 20.15

easy flow

 

20.30 - 21.30

mindfulness

 

 

 

Woensdag

  9.00 - 10.30

hatha yoga

 

10.45 - 12.15

medische yoga                      

 

20.00 - 21.30

Yin & Yang yoga                 

 

 

 

Donderdag

19.15 - 19.45

core workout

 

20.00 - 21.30

hatha yoga

Vrijdag

  9.00-10.30

flow

Zaterdag

  

Opleiding & Verdieping    vanaf 2019 een nieuwe groep

 

Yogica werkt met een toegangskaart. Die kaart geeft je toegang tot alle lessen. Kijk bij Tarieven

Er is meestal geen yogales op zon- en feestdagen. Tijdens de (school)vakanties is er altijd een aangepast rooster. In het weekend en nu ook op woensdagavond zijn er regelmatig workshops. Klik hier voor de Agenda. Via onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van deze activiteiten en van de sluiting en openingstijden. Ook op Facebookpagina van Yogica vind je altijd de recente activiteiten en wijzigingen. 

Klik hier voor workshops, extra lessen, speciale yoga dagen en vakanties

Docenten

Marjan Hulshof 

Marjan (1961)is eigenaresse van Yogica, trainer, coach en Raja Yoga docent Ze heeft de docentenopleiding genoten bij het Raja Yoga Instituut Nederland. Marjan verzorgt ook de basisopleiding Raya Yoga.

Al bijna 20 jaar beoefend Marjan Yoga. In 2000 heeft zij de 4 jarige opleiding afgerond en is ze gestart met les geven. Sinds 2009 verzorgt ze ook de mindfulnesstrainingen. Na enige omzwervingen via het Boeddhisme heeft ze in 2014 gekozen om de opleiding Raja docent opnieuw te volgen. Hiermee wil ze de puntjes op de i zetten en haar lessen meer inhoud te geven vanuit de Raja Yoga. Ook hoopt ze om in september 2016 de eenjarige Basisopleiding in de Raja Yoga te geven. (20 lesdagen van 6 uur). Wil jij ook een echte yogi(ni) worden en systematische werken aan je zelfontwikkeling? Laat het me dan weten.

 

Pleun Schuurman 

Pleun (1969) beoefend al 20 jaar hatha yoga en heeft vorig jaar haar certificaat ontvangen voor kinderyogalessen. Tekenen en yoga helpen Pleun om uit haar hoofd te komen.

Op de Vrije School geeft ze sinds twee jaar les in yoga en mindfulness aan kinderen. ''Kinderen leren om in hun eigen kracht te gaan staan of zoals ze het daar op school zo mooi zeggen: ''De kinderen vleugels en wortels geven''.  Bij o.a. de Gasfabriek te Deventer geeft ze tijdens de lunchpauze een Reset van lichaam en geest aan ondernemers en medewerkers . ''Mensen uitnodigen om in het ogenblik te komen en in dat ogenblik te focussen op tekenen of op bewegen is drijft mij tot wat ik nu doe''; aldus Pleun. Wees van harte welkom bij haar Ouder en Kindyoga of meld je kind aan voor de kinderyoga.  Pleun volgt op dit moment het Basisjaar van de Raja Yoga. 

 

 

 

Menieke de Ruiter

Menieke is geboren en getogen in Deventer en 33 jaar. Sinds 2007 beoefent ze yoga en waar dit begonnen is als een fysieke beoefening is dit ontpopt tot een ware levenswijze. 

Ze is 2,5 jaar geleden vertrokken uit Deventer, alles opgezegd en verkocht en naar het buitenland gegaan. Dit om haarzelf te ontwikkelen in de yoga filosofie en het Boeddhisme. Maar het voornaamste was voor haar om een reis naar binnen te maken. Ze heeft zowel scholing in Nederland als in Thailand en India gevolgd. Dit heeft haar de mogelijkheid geboden om in Azië, Zuid Afrika en Europa veel les en workshops te geven. Die les-ervaring merk je meteen. Vlak voor  ze vertrok heeft ze bij Yogica een proefles gevolgd die haar was bijgebleven: ''De sfeer, de aandacht de essentie van yoga die daadwerkelijk wordt overgebracht. Kortom; een plek waar ik heel graag les zou willen geven!'' Nu is het zover. Op 17 januari start ze om 20.00 uur met haar eerste Yin  & Yang yogales. Veel plezier!