NEW YEAR, NEW ME - YOGADAG VOOR (LEEFSTIJL) COACHES

 A GOAL IS A DREAM WITH A DEADLINE….* 

Wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar? Of anders gezegd, wat zijn jouw dromen waar je een deadline aan wilt plakken? Waar kies jij voor in 2024?

En… hoe bespreek je met je coachees hun nieuwjaarswensen?

 

DOELEN VAN DE EENDAAGSE TRAINING OP 6 JANUARI 2024

Het jaar beginnen met een dag voor jezelf.... 

Stilstaan bij je eigen wensen als leefstijlcoach en genieten van de yoga. We doen niet alleen oefeningen maar gaan ook vanuit de yogafilosofie naar je wensen kijken.

Jezelf inspireren en je rugzak vullen met eenvoudige series, oefeningen en begeleide visualisaties die je gemakkelijk toepast in je eigen praktijk. De visualisaties zijn gericht op wensen en kun je eenvoudig zelf toepassen.

Als leefstijlcoach zet je verschillende werkvormen en tools in. Veel coaches ervaren dat yoga daar prima bij past. Waarom word jij blij, fit en gelukkig van yoga? Ervaar het op deze studiedag en verrijk je inzichten met kennis uit de Hatha Yoga. Zelfontwikkeling en yogabeoefening gaan hand in hand.

De dag wordt gegeven door Marjan Hulshof. Marjan heeft 25 jaar ervaring in de Hatha- en Raja Yoga en heeft 10 jaar training gegeven in mindfulness.

 

*Een quote van Goethe is: ‘’Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen u in staat bent daadwerkelijk te realiseren’’

 

INHOUD VAN DE TRAINING

  • Wat zijn wensen? En hoe ga je daar mindfull mee om. Denk bijvoorbeeld aan de grondhouding van acceptatie en niet-streven, en hoe maak je je wensen dan toch concreet? (theorie en begeleide visualisatie)
  • Valkuilen van wensen (theorie en persoonlijke opdracht en begeleide visualisatie)
  • Uitstellen kan kwaad (theorie en persoonlijke opdracht)
  • Leuke, korte eenvoudige series zoals de zonnegroet, 5 Tibetanen en de 10 mindfull movements van thich Nhat Han (oefenen)
  • Wanneer kun je welke houdingen inzetten? De houdingen hebben totaal verschillende uitwerkingen. Sommige werken stimulerend en anderen juiste rustgevend. (theorie en ervaren)

 

DUUR VAN DE TRAINING

1 dag

STUDIEBELASTING

trainingsdag van 9:30 tot 16.30

HUISWERK

Droom! Wens!

KOSTEN

€ 297,00 vrijgesteld van btw, inclusief koffie/ thee, fruit en lunch

ACCREDITATIE

Geaccrediteerd met 6 punten bij KABIZ

TRAININGSDATUM

6 januari 2024

LOCATIE

Yogica, Brinkgreverweg 13 in Deventer (5 minuten lopen vanaf het Centraal Station Deventer)

MEER WETEN OVER DEZE DAG? BEL DE DOCENTE MARJAN HULSHOF 06 520 585 57

MEER WETEN OVER DE ACADEMIE VOOR LEEFSTIJL EN GEZONDHEID?

Op deze website WWW.AVLEG.NL vind je veel informatie over ons en onze opleidingen. Net als de antwoorden op veelgestelde vragen Heb je een vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden? Bel ons dan gerust: 06 82 84 32 66

MELD JE METEEN AAN