Verdieping

Inleidend

Leven vanuit je ziel is de kern van Yoga. Door yoga werk je aan de harmonie van je energiestromen. Hoe meer jij in harmonie, vrede, in de liefde komt, des te dichter jij bij de blauwdruk van je ziel komt. Je komt meer en meer thuis bij jezelf! En dat geeft je een stevig gevoel, een richting, een kader, antwoorden op wat passend of juist is voor jou. Als je dat spoor  gaat volgen, ga je ervaren wat klopt of passend is voor jou in jouw leven. Die energiestroom er altijd. Met ons denken en ons ego maken we het onszelf moeilijk om die verbinding met die energiestroom gaande te houden. In de les besteden we hier aandacht aan. Dit doet Marjan ook door in elke les een minicollege van 5 a 10 minuten te geven over de filosofie achter de yoga. Maar wanneer het je interesse heeft gewekt dan zijn er ook verdiepingsmogelijkheden Zoals het Basisjaar Raja Yoga. Een opleidingsjaar van 120 uur  

Op 27 september 2024 start voor de 3e keer de 10 weekse Praktische Klassieke Yoga. Een training van 10 bijeenkomsten op de vrijdagmiddag. 

Aanbod komt o.a.: 

  • Wat is yoga?
  • Wat is de ziel Wat maakt dat we niet altijd vanuit onze ziel leven?
  • Wat is het 8 voudige pad  
  • Hoe kun je energie beheersen?
  • Ego en overgave, wat is het en hoe doe je het?
  • Onthechten hoe doe je dat?
  • Hoe kun je jezelf helen en spiritueel ontwikkelen?
  • Meditatie als schuilplek en nog veel meer :) 

Alle info vind je hier. 

Aanmelden 

Wil jij je persoonlijke kracht versterken door je spiritueel te ontwikkelen?  

1e  opleidingsjaar Raja Yoga, een verdiepingsjaar, ook als pre-teachtertraining 

In een nieuw jasje    

Wil je graag verder met je spirituele ontwikkeling? Wil je echt werk maken van Zelfontwikkeling of zoals we het in de yoga noemen  Zelfrealisatie?  Dan biedt dit jaar een prachtig fundament. Het doel is om je een echte yogabeoefenaar/ster (yogi/ni) te laten worden, herkenbaar aan een open hartchakra en een stevige persoonlijkheid. Dit basisjaar was ''onder constructie''. Ik heb gekozen voor een meer trainingsachtige aanpak.  De inhoud blijft hetzelfde maar mijn werkwijze is veranderd. Deze nieuwe aanpak past beter bij mij. Ik ben tenslotte ook trainer en coach. Heb je interesse laat het me dan weten dan kunnen we een kennismakingsgesprek houden. 


In dit jaar werk je systematisch aan het verbeteren van je fysieke, vitale en emotionele lichaam. Aan bod komen de eerste vijf stappen van het achtvoudige pad; 1.Yama’s 2. Niyama’s  3. Asana’s 4. Pranyama’s  en 5. Pratyahara. Ook de psychologie van de Chakra’s  en de werking van karma worden uitgebreid behandeld. Het gaat om 40 lesdagen van 3 uur.

Je investering  Een lesuur kost € 11,33   In het totaal zijn er 120 lesuren  €1.360,00  Een heel aantal lesboeken zijn gratis te downloaden!  
De Opleiding wordt gegeven in de traditie van het Raja Yoga Instituut Nederland. Wil jij werk maken van je spirituele ontwikkeling laat het me weten. Bel 06 520 585 57 of stuur me een e-mail en dan neem ik contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook.

Inschrijfformulier
Nadat je je inschrijfformulier hebt ingeuld en ondertekend hebt krijg je per email een factuur opgestuurd. Ik verzoek je dit bedrag vóór de aanvang van de lessen te storten. Je kunt ook betalen in 10 maandelijkse termijnen van € 126,-   Je hebt je definitief ingeschreven zodra je het inschrijfformulier ingevuld en ondertekend hebt.  

 

1-daagse training yoga als coachingstool 

Steeds meer (leefstijl)coaches houden het niet bij praten maar komen letterlijk samen met hun coachees in beweging. Hoe fijn is het dan om jou les of coaching te starten met een zonnegroet? Of een aantal asana’s te kennen die je elk moment kunt inzetten. Waarom word jij blij, fit en gelukkig van yoga? Ervaar het op deze studiedag en verrijk je inzichten met de kennis uit de Hatha Yoga. Zelfontwikkeling en yoga beoefening gaan hand in hand. De dag wordt gegeven door Marjan Hulshof. Met 20 jaar ervaring in de Hatha- en Raja Yoga loop ik graag een stukje met je mee op het pad van yoga.  Deze trainingsdag wordt gegeven in samenwerking met de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Alle info en aanmelden op  1-daagse training yoga als coachingstool

 

Individuele yoga coaching     

Coach jezelf met yoga is vooral aan te raden wanneer je fysiek en psychisch op een laag pitje draait. Wanneer je te lang op je tenen hebt gelopen en nu met klachten zit. Met yoga ga je je vitaler voelen en mentaal sterker. Je gaat weer grip op en zin krijgen in het leven. In feite word je weer je eigen coach, met een beetje hulp van Yogica.
Bel Marjan 06 520 585 57 voor een intakegesprek. Mailen kan naar marjan@yogica.net 

 

Kennismakingsgesprek

Wat past bij jou? Wat heeft Yogica me te bieden? Wie is Marjan? Klikt het? Wil je overleggen. Dat kan. Neem dan contact met me op.  Bel 06 520 585 57 voor telefonisch overleg of een intakegesprek. Mailen kan naar marjan@yogica.net