Yoga-meditatie retreat 2, 3 en 4 juni 2023 landgoed Slangenburg (hartje achterhoek)

Body-mind retreat       Er is nog 2 plekken beschikbaar!                                                                                                                                                             

Een retreat is een cadeau aan jezelf. Zorgen voor jezelf vanuit compassie. Helemaal thuiskomen bij jezelf en genieten op een prachtige locatie 'The Place To Be' in hartje Achterhoek. 

Deze locatie is gemaakt voor yoga, mediatie, voor stilte wandelingen en het ervaren van de natuur.     

Ontspannen op de ultieme plek midden in de natuur om ’s nachts de uilen te horen en ’s ochtends als eerste de wilde reeën te spotten. Wist je dat er tussen de fruitbomen een mini-outdoor-wellness is met een 4 persoons barrelsauna, koude buitendouche en dompelbad, waarvan je vrij gebruik kunt maken. 

Wat wordt het? Kamperen in de boomgaard met je eigen tent of camper? Of kies je voor een huurtent (met 2x 1 pers. bed) óf een knusse kamer voor jezelf of samen in het centrum zelf? Het kan allemaal. 

 

Locatie:  

Het fijne van deze plek is ook dat er verschillende overnachtingsmogelijkheden zijn The Place To Be. Een heel weekend voor jezelf in stilte bij The Place to Be op Landgoed Slangenburg in Doetinchem. Een unieke plek waar nog stilte heerst in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. De omgeving van kasteel en abdij Slangenburg inspireert het proces van bewustwording. 

 

Investering:

Eenpersoonskamer  € 535,00    Twee persoonskamer €  900,00 (vol)    Bell tent (zie afbeelding) € 495,00 voor 1 persoon  € 890,00 voor 2 personen   Kamperen met eigen tent € 450,00 

Aankomst vrijdag 2 juni om 17.00 uur en vertrek zondag 4 juni rond 16.00 uur 

 

Begeleiders: 

Mariet Rutten trainer in mindfulness, compassie en therapeut  www.mindbody-retreat.nl  en  Marjan Hulshof, trainer, coach en yogadocent www.yogica.net                              

Een impressie van het programma

 07.00  Yoga en Meditatie

 08.30  Ontbijt

10.00  Yogafilosofie/stiltewandeling

13.00  Lunch

14.30  Vrij 

16.00  Yoga en Meditatie

18.30  Diner

20.00 Meditatie en ademcirkel bij kampvuur

21.30 Maangroet

Er is tijd voor jezelf om wandelingen te maken in de schitterende natuur of gewoon niets te doen, te zijn. Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die past bij jouw behoefte op dat moment.      
 

Inbegrepen:

  • 6 yogalessen
  • 6 meditaties
  • 2 stilte wandelingen
  • persoonlijke uitdagende opdrachten
  • 2 overnachtingen 
  • barrelsauna en dompelbad
  • heerlijk vegetarisch eten, koffie, thee en fruit  

Groepsgrootte: Maximum 16 deelnemers

Interesse,  info en overleg mail marjan@yogica.net of bel 06 520 585 57
 

                                                    

De kleine lettertjes.   ESSENTIËLE INFORMATIE VOORWAARDEN

Elke yoga en mindfulnessretreat is gericht op een meer aandachtig en bewust leven en het anders leren omgaan met stress, vermoeidheid, negatieve gedachten, somberheid, ziekte en/of pijn. De attitude en vaardigheden die je daartoe krijgt aangereikt vragen om beoefening. Deze retraite is  geen therapie, vervangt deze evenmin en is ook geen vervangen van medicijnen. Marjan Hulshof en Mariet Rutten doen als trainer hun werk met alle aandacht en zorgvuldigheid en ondersteunen je proces. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de eigen ervaring, beoefening en de effecten van deze retraite. Hiervoor kunnen Marjan Hulshof en/of Mariet Rutten nimmer aansprakelijk worden gesteld.  Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn uitsluitend voor ons beschikbaar. Derden hebben hierin geen inzage en over jouw deelname wordt met niemand informatie gedeeld. Doen zich bijzondere omstandigheden voor tijdens de duur van de retraite meldt dit dan bij ons.                                                                                                                    

Yogica houdt de annuleringsregeling aan van The Place To Be.  Ben je bang dat je door Corona of om een andere het weekend moet cancelen dan raden we je een reisverzekering aan. Natuurlijk mag je altijd een vervanger laten deelnemen.