YOGA-VAKANTIE KAMPEREN OP EEN NATUURTERREIN

Nieuw

Kamperen midden in het bos. 

 

Op dit natuurterein neem je je eigen tent of vouwwagen/caravan mee. Een hele week in prachtige natuur en de bosrijke omgeving van Ommen. De natuur geeft ons wat we nodig hebben om weer helemaal bij onszelf uit te komen. 

 

De kern van yoga-beoefening is leven vanuit je ziel. Door in harmonie met de natuur te leven kom je dichter bij de blauwdruk van je ziel. Het voelt als thuiskomen. Dat geeft een krachtig gevoel, een stevige bodem. Dan weet je wat passend is in jouw leven. Met deze yogaweek wil ik je daar een stapje dichterbij brengen. Het thema is van de week volgt nog.  We hebben de hele week het veld voor onszelf. Op het veld staat een fijne grote tipi voor yoga of om samen te eten, wanneer het regent. 

Tijd nemen om weer helemaal thuis te komen bij jezelf met aandacht voor de wetten van de natuur die harmonie brengen in jouw leven.  Ze helpen je om spirituele groei en succes te boeken. Succes als een proces om gelukkiger te worden en die doelen te realiseren die voor jou de moeite waard zijn. Wanneer je leeft vanuit je ware zelf en in harmonie met de kosmische wetten, dan wordt je leven in alle opzichten plezieriger, zinvoller, energieker en bevredigender. Met de vertaalslag en toepassing van de wetten in jouw leven, wordt de yogaweek compleet.     

Praktisch 

Elke dag zijn er 3 momenten waarop er yoga wordt aangeboden. 
Voor het ontbijt is er yoga en meditatie. Dit  wordt afgewisseld met een vroege ochtend wandeling in de bossen. Na het ontbijt staat er filosofie op het programma. 's Middags voor het diner is er wederom fysieke yoga sessie Op de avonden wordt er rond 20.00 uur een wisselend programma aangeboden. Denk aan de maangroet, lichte zittende en liggende houdingen, yoga nidra etc. Op woensdag houden we een stiltedag. Op die manier kunnen we ons nog meer verbinden met de kalmte en vrede in onszelf. De yoga wordt buiten gegeven. Je bent vrij om deel te nemen aan die onderdelen van het programma die je aanspreken.

Datum                 8 t/m 12 juli 2024  aankomst op maandag om 14.00 uur 

Je investering   Verblijf op de natuurkamping  €  592,50   incl. btw 6%, alle lessen, een P auto, toeristenbelasting,

                                 ontbijt, lunch(pakket) en diner, koffie en thee      

Begeleiding          Marjan Hulshof is de yogadocent en Jet Kelner is de cateraar. 

 

Interesse/overleg/aanmelden/info marjan@yogica.net   

 

Verblijven met je tent in de prachtige natuur. 

Hoe weldadig is dat? Het landschap is heel veelzijdig. Er zijn rivieren, heuvels, heide, weilanden en zandvlaktes. Het is daarom een ideaal wandel en fietsgebied. En natuurlijk de rivieren de Vecht en de Regge.

Ons terrein ligt heel dicht bij de Regge. 

Wij verblijven op het natuurterrein De Den. Het ligt helemaal op de linker hoek van het terrein van de Wolfskuil. 

Kijkje nemen op het terrein (even scrollen want je komt eerst bij de planning)

Verblijf op het groepskampeerterrein.    
je zoekt je eigen plek op het terrein. Er zijn voor ons 4 douches, 4 toiletten, 5 wastafels, een afwasplaats en koffie- en thee voorziening. Er is een koelkast, servieskast stroom, koud water tappunt en een (nieuw) toilethuisje. Daarnaast huren we een kookkast waardoor we goed en gezond kunnen eten.   

Catering
De yogaweek is inclusief het eten. Dat betekent dat er in de ochtend tafels staan voor het ontbijt, 's middags een lunch  (waarbij je ook 's ochtend een lunchpakket kunt maken) en s’avonds is er een heerlijke warme maaltijd.   Er is een kookkast beschikbaar en Jet Kellner zorgt voor de catering. Jet heeft jarenlange ervaring met koken voor groepen. Zij heeft een eigen yoga-resort op Bali gehad en ook in Nederland catert ze regelmatig voor allerlei partijen. We eten vegetarisch. Mocht je iets echt niet lusten of mocht je een dieet volgen dan horen we dat graag.   

Neem mee
•    Goede regenkleding, laarzen en een warme trui. Denk aan laagjes.
•    Een (oude) handdoek, fleecedeken en matje voor de yoga buiten, ook sportschoenen/wandelschoenen zijn fijn voor yoga buiten.   
•    En wat je altijd meeneemt. 

Regels
•    We gebruiken tijdens de yoga-week geen alcohol en drugs
•    We gaan zoveel als mogelijk offline  
       

Aantal deelnemers:                        min. 7  en max. 14      

Voor aanmelden en of overleg    marjan@yogica.net  of bel 06 520 585 57 

De kleine lettertje ESSENTIËLE INFORMATIE VOORWAARDEN

Elke yoga-week en retreat is gericht op een meer aandachtig en bewust leven en het anders leren omgaan met stress, vermoeidheid, negatieve gedachten, somberheid, ziekte en/of pijn. De attitude en vaardigheden die je daartoe krijgt aangereikt vragen om beoefening. Deze week is geen therapie, vervangt deze evenmin en is ook geen vervangen van medicijnen. Marjan Hulshof doet haar werk als yogadocent en trainer met aandacht en zorgvuldigheid en ondersteunend aan je proces. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de eigen ervaring, beoefening en de effecten van deze retraite. Hiervoor kun je Marjan Hulshof nimmer aansprakelijk stellen. Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn uitsluitend voor Marjan beschikbaar. Derden hebben hierin geen inzage in. Er wordt niks over jouw deelname  gedeeld met derden.

Doen zich bijzondere omstandigheden voor tijdens de duur van de yogaweek meldt dit dan bij Marjan.

Annuleren Yogica hanteert de Algemene voorwaarden verblijf van de Wolfskuil https://wolfskuil.nl/veelgestelde-vragen/de-wolfskuil/wat-zijn-de-huurvoorwaarden