YOGA-VAKANTIE KLOOSTER SION

Nieuw

Wordt het kamperen in de kloostertuin of kies je voor een kamer in het klooster?  

Er zijn nu nog 8 plekken beschikbaar op de camping!

In de kloostertuin zijn 11 ruime plekken. Dit jaar hebben de hele tuin voor onszelf. Daarnaast zijn er kamers in het Klooster. Je hebt dan een kamer voor jezelf.   

Leven volgens de natuurwetten 

Een hele week yoga in en nabij het klooster, haar tuinen en de bosrijke  omgeving van Nieuw Sion inspireren het proces van eenwording.  De kern van yoga-beoefening is leven vanuit je ziel. Door in harmonie te leven kom je dichter bij de blauwdruk van je ziel. Het voelt als thuiskomen. Dat geeft een krachtig gevoel, een stevige bodem. Dan weet je wat passend is in jouw leven. Met deze yogaweek wil ik je daar een stapje dichterbij brengen. Het thema is 'De 7 spirituele wetten van succes'. Het thema is gebaseerd op het boek van D. Chopra en op de Yoga Sutra's van Pantanjali. Elke dag pakken we een andere natuurwet en gaan we deze bekijken, vertalen naar de wereld in het hier-en-nu en beoefenen. 

Tijd nemen om weer helemaal thuis te komen bij jezelf met aandacht voor spirituele wetten die harmonie brengen in jouw leven en dromen. Ze helpen je om spirituele groei en succes te boeken. Succes als een proces om gelukkiger te worden en die doelen te realiseren die voor jou de moeite waard zijn. Wanneer je leeft vanuit je ware zelf en in harmonie met de kosmische wetten, dan wordt je leven in alle opzichten plezieriger, zinvoller, energieker en bevredigender. Met de vertaalslag en toepassing van de wetten in jouw leven, wordt de yogaweek compleet.     

 

Praktisch 

Elke dag zijn er 3 momenten waarop er yoga wordt aangeboden. 
Voor het ontbijt is er yoga en meditatie. Dit  wordt afgewisseld met een vroege ochtend wandeling in de bossen. Na het ontbijt staat er filosofie op het programma. 's Middags voor het diner is er wederom fysieke yoga sessie Op de avonden wordt er rond 20.00 uur een wisselend programma aangeboden. Denk aan de maangroet, lichte zittende en liggende houdingen, yoga nidra etc. Op woensdag houden we een stiltedag. Op die manier kunnen we ons nog meer verbinden met de kalmte en vrede in onszelf. De yoga wordt buiten gegeven. Mocht het weer het echt niet toelaten dan kunnen we naar binnen. Je bent vrij om deel te nemen aan die onderdelen van het programma die je aanspreken.

 

Datum 

Zaterdag 19 augustus (inchecken rond 13.30)  t/m woensdag 23 augustus (na het diner)        

Aanmelden/info marjan@yogica.net   (Er zijn nog 8 plekken op de camping en nog 2 kamers in het klooster) 

   

Je investering  

  • Verblijf in kloostertuin €  592,50   incl. btw 6%, alle lessen, eenpersoons tent, P auto, toeristen belasting, ontbijt, lunchpakket en diner.
  • Het klooster  € 767,50  incl.: btw 6%, alle lessen, eenpersoons kamer,  P auto, toeristen belasting, ontbijt, lunchpakket en diner.     

 

Verblijven met je tent in de prachtige tuin van Nieuw Sion. Hoe weldadig is dat? 

Kamperen 
Sion heeft 3 tuinen. Wij hebben plekken in de buitentuin gereserveerd met een heerlijk uitzicht over de velden, ver van alle drukte. In de boomgaard kun je zeker van zijn dat je een ruime plek krijgt. Er zijn geen auto’s of radio’s op het terrein. De voorzieningen zijn eenvoudig. Verwacht geen badkamers met bubbelbaden, maar wel dat er toilet en stromend water is. Onze camping beschikt  over warme douches.  Neem een kijkje  camping  Aparte voorziening voor chemisch toilet. Geen stroom, wel voor opladen mobiel en scheerapparaat.  Er is een aparte P voor auto’s. Ook caravans, campers tot 6 meter zijn welkom.  

Verblijf in een kamer van het klooster  
Op de bovenverdieping van het gastenhuis liggen veertien eenvoudige logeerkamers. De kamers beschikken over een bed (incl. linnengoed), een kast, een bureau met stoel, en een wastafel. Er is wifi. Badkamers en toiletten zijn op de gang. Aan de oostkant zien de kamers uit op de gastentuin, aan de westkant op de weilanden achter de abdij. Het is goed om te weten dat het gastenhuis niet beschikt over een lift. Neem een kijkje  nieuw sion verblijf

Catering
De yogaweek is inclusief het eten. Dat betekent dat er in de ochtend een lange tafel staat voor het ontbijt (waarbij je voor de lunch een pakket kunt maken) en s’avonds is er een heerlijke warme maaltijd. Vaak uit eigen tuin.  

Corona 
Natuurlijk houden Nieuw Sion en wij ons zich aan de richtlijnen voor Corona. https://www.nieuwsion.nl/corona-maatregelen/

Neem mee
•    Goede regenkleding, laarzen en een warme trui.
•    Een (oude) handdoek en matje voor de yoga buiten, ook sportschoenen/wandelschoenen zijn fijn voor yoga buiten.   
•    En wat je altijd meeneemt. 

Regels
•    Sion is rookvrij 
•    We gebruiken tijdens de yoga-week geen alcohol en drugs
•    We gaan zoveel als mogelijk offline  
       

Aantal deelnemers:                        min. 7  en max. 14      

Voor aanmelden en of overleg    marjan@yogica.net  of bel 06 520 585 57

De kleine lettertje ESSENTIËLE INFORMATIE VOORWAARDEN

Elke yoga-week en mindfulnessretreat is gericht op een meer aandachtig en bewust leven en het anders leren omgaan met stress, vermoeidheid, negatieve gedachten, somberheid, ziekte en/of pijn. De attitude en vaardigheden die je daartoe krijgt aangereikt vragen om beoefening. Deze week is geen therapie, vervangt deze evenmin en is ook geen vervangen van medicijnen. Marjan Hulshof doet haar werk als yogadocent en trainer met aandacht en zorgvuldigheid en ondersteunend aan je proces. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de eigen ervaring, beoefening en de effecten van deze retraite. Hiervoor kun je Marjan Hulshof nimmer aansprakelijk stellen.

Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn uitsluitend voor Marjan beschikbaar. Derden hebben hierin geen inzage in. Er wordt niks over jouw deelname  gedeeld met derden.

Doen zich bijzondere omstandigheden voor tijdens de duur van de retraite meldt dit dan bij Marjan.

Annuleren Yogica hanteert de Algemene voorwaarden verblijf Klooster Nieuw Sion Annuleringsregeling Nieuw Sion