Coaching

Individueel

Goed in je vel zitten. Hoe fijn is dat? Dat willen we elke dag, maar soms gebeuren er dingen in je werk en leven, of maak je keuzes, waardoor je in de overlevingsmodus komt. Je doet je ding, maar zin, plezier en genieten zijn niet meer in beeld.  Iedere mens heeft genoeg in huis om daar weer uit te komen, maar soms lukt dat niet in je eentje en dan kan een coach helpen. Want jijzelf bent de sleutel naar ontwikkeling. Dus niet de ander, of de omstandigheden. Coaching is zelfstudie. Je krijgt zicht op je automatische gedrag, op je patronen en je ontwikkelt handvatten om het anders, vanuit  jouw kwaliteiten, te doen. Coaching kan dan een enorm verschil maken in je leven. Ben jij of is je medewerker hier aan toe, neem dan vrijblijvend contact met me op. Bel 06 520 585 57 of stuur een e-mail, dan neem ik binnen 2 dagen contact met jou op.

Mindfulness Coaching

Is er sprake van stress, herstel van burn-out, of depressie, het leren omgaan met chronische pijn en of beperkingen, dan heb je meer baat bij individuele mindfulnesscoaching. Je leert om jezelf tot diepe ontspanning te brengen, om je aandacht in het nu te houden en je leert om anders om  te gaan met zorgen, pijn, ‘moeten’ en ‘zou moeten’. Kortom met de onaangename aspecten van het leven. De uitnodiging wordt: Sta de dingen toe te zijn, precies zoals ze zijn en sta jezelf toe te zijn, precies zoals je bent.  Dit krijgt echt betekenis voor je, je gaat het ervaren.  Een milde houding naar jezelf toe ontwikkelen is een essentieel onderdeel van je leerproces. Dit traject vergroot je bewustzijn en acceptatie, verkleint de impact die emoties en gedachten op je hebben. Natuurlijk maken we ook de vertaalslag naar het alledaagse, naar het mindful werken en leven.  Blijf jij of je medewerker worstelen met acceptatie? Neem dan contact op. Bel 06 520 585 57 of stuur een e-mail, dan neem ik binnen 2 dagen contact met jou op.

Yoga Coaching

Draai je fysiek en mentaal op een laag pitje dan is yoga coaching aan te bevelen. Door yoga ga je je vitaler voelen. Yoga werkt in op spieren, klieren, zenuwen en organen en vermindert je blokkades.  Op de manier waarop je je beoefening doet hou je jezelf tegelijkertijd een spiegel voor.  Hoe lenig je bent is niet belangrijk, yoga is niet prestatiegericht. We passen de oefeningen aan je mogelijkheden aan. Je doet die oefeningen waar je het meeste baat bij hebt. Tussen de sessies door oefen je thuis
Wil je ook fysiek aan de slag? Neem dan contact met me op. Bel 06 520 585 57 of stuur een e-mail, dan neem ik binnen 2 dagen contact met jou op.