Wat doet Yogica

Yogica traint en coacht in persoonlijke effectiviteit, bewustzijn, vitaliteit en veerkracht. Dit doet ze voor managers en medewerkers, zowel individueel als in teams. Bewustwording, beweging, zelfleiderschap, plezier en bezieling kenmerken Yogica.  Zelfkracht ontwikkel je door overwinningen te behalen. Dit zorgt er voor dat je je vertrouwen vergroot, dat je je vitaler voelt, meer ontspannen en creatiever wordt. Dit geldt voor individuen, teams en hele organisaties. 

Agenda

Hier vind je de activiteiten, workshops, trainingen en opleiding die met name in het weekend plaatsvinden. Deze organiseer ik vaak in samenwerking met andere (yoga)docenten en kunstenaars. Denk aan yoga nidra en yin workshops, poëzie, mantra zingen, ligconcert, boekpresentatie etc.  Mocht jij een idee hebben voor een activiteit en zelf (ism) met mij een activiteit willen organiseren dan hoor ik dat graag. Een mailtje met je idee is voldoende en dan neem ik binnen 2 dagen contact met je op. 

Bedrijven

Yogica traint en coacht management en medewerkers. Onderwerpen  zijn: coaching, persoonlijke effectiviteit, welzijn nieuwe stijl, 1 gezin / 1 plan, stress, intervisie, mindfulness, omgaan met veranderingen. Daarnaast begeleidt ze teams in verandertrajecten en coacht ze individuen op persoonlijke effectiviteit, op het voorkomen van uitval en op het herstel na burn-out of na een verzuimperiode.

Opdrachtgevers zijn:

Yogica werkt voor verschillende opdrachtgevers.

Ministerie voor Economische Zaken te Deventer, Alifa te Enschede, Gemeente Almelo, Carint-reggeland, SWW Hoogeveen,  UMC Te Groningen, Juvans te Den Bosch, Kion te Nijmegen, Raster te Deventer, Gemeente Deventer, Bewegen werkt te Enschede, Gemeente Hengelo, Gemeente Meppel,  BDO te Zutphen, St. De Wolden gemeente De Wolden. GGD Nijmegen, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Steenwijkerland, UMC Radboud te Nijmegen en Divers te Den Bosch.     

Particulier

Voor de bewoners van Deventer en regio verzorgt Yogica wekelijks yoga lessen en training in mindlfulness. Daarnaast bieden we in ons centrum workshops over stress, compassie, mindfulness, geluk en een yogavakantie naar Bali. Verder bieden we ook twee eenjarige trajecten. Dit zijn de Basisopleiding voor Raja Yoga (interne link)  en de jaartraining Mindful eten, Mindful afvallen(interne link).  In de Agenda (K) vind je alle data voor het komende seizoen.  

Links

http://rajayoga.home.xs4all.nl/ 

www.avleg.nl

http://plumvillage.org/mindfulness-practice/mindfulness-software/

www.guustazuurbier.nl

www.meubelopleukerij.nl

Fotografie Saseye Sasha Pasman

Ontwerp van de site: www.aukjegrouwstra.nl

Bouw van de site:      www.hetwep.nl