1e opleidingsjaar in Raja Yoga

Wil je graag verder met je spirituele ontwikkeling? Wil je echt werk maken van Zelfontwikkeling? 

De Basisopleiding Raja Yoga vormt een prachtig fundament. Het doel is om je een echte yogabeoefenaar/ster (yogi/ni) te laten worden, herkenbaar aan een op hartchakra en een stevige persoonlijkheid.

We starten op zaterdag 23 oktober 2021!  De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdagochtend 

Je werkt systematisch aan het verbeteren van je fysieke, vitale en emotionele lichaam. Aan bod komen de eerste vijf stappen van het achtvoudige pad;

1. Yama’s (morele waarden

2. Niyama’s (morele idealen)

3. Asana’s (fysieke houdingen),

4. Pranyama’s (energiebeheersing) en

5. Pratyahara (onthechten).

Ook de psychologie van de Chakra’s  (energiecentra) en de werking van karma worden uitgebreid behandeld. De Basisopleiding bestaat uit 40 lesdagen wordt gegeven op zaterdagen van 9.30 tot 12.30 uur.

 

Download brochure          Kennismaken  bel 06 520 585 57      

 

Data: zie de brochure

Heb je interesse maak dan een afspraak met mij voor een gesprek waardoor je een goed beeld kunt vormen van de opleiding. Al je vragen, ook over de achtergrond en mijn spirituele ontwikkeling, kun je stellen. Zo’n gesprek is gratis.

 

Je investering: Een lesuur kost € 10.50  Je investering is 120 lessen is € 1.260,00   inclusief btw exclusief boeken.

Je lesboeken zijn m.u.v. Yoga Dipika van Iyengar gratis te downloaden  http://rajayoga.home.xs4all.nl/      

Inschrijfformulier

 

Locatie: Yogica Brinkgreverweg 13 Deventer

                                                                                    

De Opleiding is net zoals duizenden jaren geleden. In Yoga gaat het niet om ontspannen, maar om controle van de energie, van het leven. En alleen door deze controle is een complete spirituele ontwikkeling mogelijk. 

De opleidingen  zoals ze worden gegeven zijn net zoals duizenden jaren geleden. Er zijn vele verwijzingen naar de klassieke Sanskriet literatuur. Wel ligt de nadruk op de praktijk van de diverse stappen en op de beleving ervan, niet op de rijke literatuur. Vooral de oefeningen zijn namelijk belangrijk voor je groei. Je gezondheid vaart er wel bij. Je werkt aan jezelf en je voelt je steeds beter. Het is mijn intentie om de opleiding vanuit die traditie neer te zetten.