YOGICA IS ONLINE. VIA EEN ZOOMLINK KUN JE NU EEN LES BIJWONEN.

EEN ONLINE  YOGA LES KOST 2 STRIPPEN.  CORE WORKOUT IS 1 STRIP. 

Je kunt per losse les een ticket kopen of gebruik maken van een strippenkaart. 

 

NU ONLINE RESERVEREN    

 

ONLINE ROOSTER 

Maandag     9.00 - 10.30  hatha yoga   
  20.00 - 21.30 hatha yoga
     
     
     
Dinsdag 20.00-21.15  core workout  (vanaf 23 mrt  weer buiten)
     
     
Woensdag   9.30 - 11.00  hatha yoga  (licht)
     
     
Donderdag 19.00 - 19.30  core workout   (vanaf 25 mrt  weer buiten )
  20.00 - 21.30 hatha yoga   
Vrijdag   9.00 - 10.30 friday flow (vanaf 26 mrt weer buiten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de lockdown worden alle lessen door Marjan gegeven

 

 Bankrekeningnummer : NL06RABO012 89 00 822 t.a.v. Yogica o.v.v. yoga, je voor- en achternaam en de datum van je les.

  • De core workout lessen binnen worden nu 2 x in de week gegeven. Vanaf 23 maart 2021 zijn deze lessen weer buiten. 
  • Er is meestal geen yogales op feestdagen. Tijdens de (school)vakanties is er soms een aangepast rooster. In het weekend staan er allerlei workshops en lezingen gepland. In het voorjaar van 2021 start ik met een vernieuwde opleiding in Raja Yoga. Het wordt een training in persoonlijke ontwikkeling. Heb je interesse laat het me dan weten. Klik hier voor de Agenda. waar je alle activiteiten vind. Ook op Facebookpagina van Yogica vind je altijd de recente activiteiten en wijzigingen. Via onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten en van de sluiting en openingstijden.
  • Klik hier voor workshops, extra lessen, speciale yoga dagen en vakanties.

 

Docenten

Marjan Hulshof 

Marjan (1961) is eigenaresse van Yogica, trainer, coach en Raja Yoga docent Ze heeft de docentenopleiding genoten bij het Raja Yoga Instituut Nederland. Marjan verzorgt ook de basisopleiding Raya Yoga.  

Al bijna 20 jaar beoefend Marjan Yoga. In 2000 heeft zij de 4 jarige opleiding afgerond en is ze gestart met les geven. Sinds 2009 verzorgt ze ook de mindfulnesstrainingen.

Na enige omzwervingen via het Boeddhisme heeft ze in 2014 gekozen om de opleiding Raja docent opnieuw te volgen. Hiermee wil ze de puntjes op de i zetten en haar lessen meer inhoud te geven vanuit de Raja Yoga. Deze is nu succesvol afgerond. In september 2018 volgt Marjan met de 3 jarige Meestersopleiding in de Raja Yoga. Marjan is aangesloten bij de SYN de Vereniging voor Yoga docenten.  https://www.syn-org.nl/leden

In januari 2021 start Marjan op vrijdagochtend opnieuw met het eerste jaar, een verdiepingsjaar van de opleiding in Raja Yoga  (120 uur). Wil jij ook een echte yogi(ni), les geven in yoga en systematische werken aan je zelfontwikkeling en de eerste beginselen van energie beheersing leren? Laat het me dan weten. Mail me,  dan houden we een kennismakingsgesprek.  Zie bij ''Verdieping'' de vernieuwde aanpak van het basisjaar.  

 

 

 

Margriet Hartman Kok 

Margriet is geboren en getogen in Deventer. Ze heeft veel gereisd in haar leven en het spirituele pad in velerlei vormen bewandeld. Yoga beoefent ze sinds de zwangerschap van haar 2e zoon. Het was met name de verbinding van de adem, het lichaam en de geest die haar raakten. ''Ze brachten me de zachte kracht die de yoga is. Het oneindig lerende pad in de yoga blijft mij tot de dag van vandaag fascineren. De levenswijsheid die ik opgedaan heb in mijn vak als verpleegkundige, groepswerker en maatschappelijk werker in de jeugdhulpverlening hebben mij verrijkt in hoe ik nu als  yoga-docente les geef. Ik kan mijn wijsheid delen en vertalen naar wie het horen wil.''  

Margriet heeft in 2017 de vierjarige yogadocenten opleiding bij Amithaba van Maartje van Hooft afgerond. Daarnaast heeft ze de opleiding Yin Yoga bij Anoshe Overington van Stillnessinyoga gevolgd en volgt ze op dit moment nog regelmatig bijscholingen.

Margriet is ook aangesloten bij de Nederlandse verening van Yoga docenten. Voor Yogica geeft Margriet de yin en de hatha yoga op de dinsdagavond.

Margriet is geen onbekende bij Yogica. Ze heeft al regelmatig voor ons ingevallen en                                                                                                            meegewerkt tijdens de zomerprogramma's.