Elke vrijdagochtend om 9.00 uur yoga in het park De Worp. Verzamelen bij de muziekkoepel.  Mocht de les ivm zware regen etc. niet doorgaan dan zet ik dat op de dag zelf rond 8.00 uur op deze plek op de site. Dan doen we de les binnen. (Wel even je site verversen!) 

 

JE KUNT NU ONLINE RESERVEREN    

 

Het lesrooster per 30 augustus 2020

Maandag     9.00 - 10.30  hatha yoga                                   Marjan  
  10.45 -  12.15 medische yoga                            Marjan
  18.45 -  20.15 hatha yoga                                  Marjan
  20.30 -  22.00 meditatie &lichte yoga              Marjan
     
Dinsdag 20.00 - 21.30  yin yoga                                      Margriet
  20.00 - 21.15 core workout (buiten)              Marjan
     
Woensdag   9.00 - 10.30  hatha yoga                                 Marjan
  10.45 - 12.15 medische yoga                          Marjan
Nieuw 20.00 - 21.30 hatha yoga                                Kathelijne/Marjan
Donderdag 20.00 - 21.30 hatha yoga                                Marjan       
Vrijdag   9.00 - 10.00  friday flow (buiten)                  Marjan
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bankrekeningnummer : NL06RABO012 89 00 822 t.a.v. Yogica o.v.v. yoga, je voor- en achternaam en de datum van je les.

 

  • Sinds corona zijn de core workout lessen binnen gestopt en is er op dinsdagavond een les buiten. Klik hier voor een impressie van die les.  We verzamelen bij de spoorbrug. Klik hier voor de plek waar we starten. Wel even scrollen op die pagina.
  • Yogica werkt vanaf 30 augustus met een geheel automatische nieuw aanmeld- en betaalsysteem.
  • Er is meestal geen yogales op feestdagen. Tijdens de (school)vakanties is er soms een aangepast rooster. In het weekend staan er allerlei workshops en lezingen gepland. In het voorjaar van 2021 start ik met een vernieuwde opleiding in Raja Yoga. Het wordt een training in persoonlijke ontwikkeling. Heb je interesse laat het me dan weten. Klik hier voor de Agenda. waar je alle activiteiten vind. Ook op Facebookpagina van Yogica vind je altijd de recente activiteiten en wijzigingen. Via onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten en van de sluiting en openingstijden.
  • Klik hier voor workshops, extra lessen, speciale yoga dagen en vakanties.

 

Docenten

Marjan Hulshof 

Marjan (1961) is eigenaresse van Yogica, trainer, coach en Raja Yoga docent Ze heeft de docentenopleiding genoten bij het Raja Yoga Instituut Nederland. Marjan verzorgt ook de basisopleiding Raya Yoga.  

Al bijna 20 jaar beoefend Marjan Yoga. In 2000 heeft zij de 4 jarige opleiding afgerond en is ze gestart met les geven. Sinds 2009 verzorgt ze ook de mindfulnesstrainingen.

Na enige omzwervingen via het Boeddhisme heeft ze in 2014 gekozen om de opleiding Raja docent opnieuw te volgen. Hiermee wil ze de puntjes op de i zetten en haar lessen meer inhoud te geven vanuit de Raja Yoga. Deze is nu succesvol afgerond. In september 2018 volgt Marjan met de 3 jarige Meestersopleiding in de Raja Yoga. Marjan is aangesloten bij de SYN de Vereniging voor Yoga docenten.  https://www.syn-org.nl/leden

In januari 2021 start Marjan op vrijdagochtend opnieuw met het eerste jaar, een verdiepingsjaar van de opleiding in Raja Yoga  (120 uur). Wil jij ook een echte yogi(ni), les geven in yoga en systematische werken aan je zelfontwikkeling en de eerste beginselen van energie beheersing leren? Laat het me dan weten. Mail me,  dan houden we een kennismakingsgesprek.  Zie bij ''Verdieping'' de vernieuwde aanpak van het basisjaar.  

 

 

 

Margriet Hartman Kok 

Margriet is geboren en getogen in Deventer. Ze heeft veel gereisd in haar leven en het spirituele pad in velerlei vormen bewandeld. Yoga beoefent ze sinds de zwangerschap van haar 2e zoon. Het was met name de verbinding van de adem, het lichaam en de geest die haar raakten. ''Ze brachten me de zachte kracht die de yoga is. Het oneindig lerende pad in de yoga blijft mij tot de dag van vandaag fascineren. De levenswijsheid die ik opgedaan heb in mijn vak als verpleegkundige, groepswerker en maatschappelijk werker in de jeugdhulpverlening hebben mij verrijkt in hoe ik nu als  yoga-docente les geef. Ik kan mijn wijsheid delen en vertalen naar wie het horen wil.''  

Margriet heeft in 2017 de vierjarige yogadocenten opleiding bij Amithaba van Maartje van Hooft afgerond. Daarnaast heeft ze de opleiding Yin Yoga bij Anoshe Overington van Stillnessinyoga gevolgd en volgt ze op dit moment nog regelmatig bijscholingen.

Margriet is ook aangesloten bij de Nederlandse verening van Yoga docenten. Voor Yogica geeft Margriet de yin en de hatha yoga op de dinsdagavond.

Margriet is geen onbekende bij Yogica. Ze heeft al regelmatig voor ons ingevallen en                                                                                                            meegewerkt tijdens de zomerprogramma's.