Ook Yogica heeft haar deuren tot en met 6 april gesloten

Wel zijn er lessen online! 

 

Link: Yogica Online voor yogalessen   

Link: Yogica Core workout voor de core-lessen

 

Maandag

  9.00 - 10.30

hatha yoga

 

10.45 - 12.15 medische yoga             

 

18.00 - 18.30 core workout

 

18.45 - 20.15

hatha yoga

 

20.30 - 22.00

lichte hatha yoga en meditatie

Dinsdag

18.45 - 20.15

hatha yoga  

 

20.30 - 22.00

yin yoga     

 

 20.00 uur

core workout in buiten in park De Worp . Vanaf  10 maart 2020 op de dinsdagavonden.  

Woensdag

  9.00 - 10.30

hatha yoga

 

10.45 - 12.15

medische yoga                      

Donderdag

19.15 - 19.45

core workout

 

20.00 - 21.30

hatha yoga

Vrijdag

  9.00-10.30

flow (dynamische yoga)

Zaterdag

 

Start  

25 januari 2020

9.30 -12.30 uur 

1e jaar opleiding Raja Yoga

/yogica/_sitefiles/file/basisjaar-opleiding-raja-yoga-info-pdf-2020-6e-versie.pdf

 

 

Yogica werkt met een toegangskaart. Die kaart geeft je toegang tot alle lessen. Kijk bij Tarieven

Er is meestal geen yogales op feestdagen. Tijdens de (school)vakanties is er soms een aangepast rooster. In het weekend staan er allerelei workshops en lezingen gepland. In het voorjaar van 2020 start ik met een vernieuwde opleiding in Raja Yoga. Het wordt een training in persoonlijke ontwikkeling. Heb je interesse laat het me dan weten. Klik hier voor de Agenda. waar je alle activiteiten vind. Ook op Facebookpagina van Yogica vind je altijd de recente activiteiten en wijzigingen. Via onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten en van de sluiting en openingstijden

Klik hier voor workshops, extra lessen, speciale yoga dagen en vakanties

Docenten

Marjan Hulshof 

Marjan (1961)is eigenaresse van Yogica, trainer, coach en Raja Yoga docent Ze heeft de docentenopleiding genoten bij het Raja Yoga Instituut Nederland. Marjan verzorgt ook de basisopleiding Raya Yoga.  

Al bijna 20 jaar beoefend Marjan Yoga. In 2000 heeft zij de 4 jarige opleiding afgerond en is ze gestart met les geven. Sinds 2009 verzorgt ze ook de mindfulnesstrainingen. Na enige omzwervingen via het Boeddhisme heeft ze in 2014 gekozen om de opleiding Raja docent opnieuw te volgen. Hiermee wil ze de puntjes op de i zetten en haar lessen meer inhoud te geven vanuit de Raja Yoga. Deze is nu succesvol afgerond. In september 2018 volgt Marjan met de 3 jarige Meestersopleiding in de Raja Yoga. Marjan is aangesloten bij de SYN de Vereniging voor Yoga docenten.  https://www.syn-org.nl/leden

Op 25 januari 2020 start Marjan op zaterdagochtend opnieuw met het eerste jaar, een verdiepingsjaar van de opleiding in Raja Yoga  (40 lessen van 3 uur). Wil jij ook een echte yogi(ni), les geven in yoga en systematische werken aan je zelfontwikkeling en de eerste beginselen van energie beheersing leren? Laat het me dan weten. Mail me,  dan houden we een kennismakingsgesprek.  Zie bij ''Verdieping'' de vernieuwde aanpak van het basisjaar.  

Pleun Schuurman 

Pleun (1969) beoefend al 20 jaar hatha yoga en heeft vorig jaar haar certificaat ontvangen voor kinderyogalessen. Tekenen en yoga helpen Pleun om uit haar hoofd te komen.

Op de Vrije School geeft ze sinds twee jaar les in yoga en mindfulness aan kinderen. ''Kinderen leren om in hun eigen kracht te gaan staan of zoals ze het daar op school zo mooi zeggen: ''De kinderen vleugels en wortels geven''.  Bij o.a. de Gasfabriek te Deventer geeft ze tijdens de lunchpauze een Reset van lichaam en geest aan ondernemers en medewerkers . ''Mensen uitnodigen om in het ogenblik te komen en in dat ogenblik te focussen op tekenen of op bewegen is drijft mij tot wat ik nu doe''; aldus Pleun. Wees van harte welkom bij haar Ouder en Kindyoga of meld je kind aan voor de kinderyoga.  Pleun heeft recent het Basisjaar van de Raja Yoga opleiding gevolgd. Op woensdagavond en donderdagochtend geeft Pleun les aan ouderen bij Yogica. 

 

 

 

Menieke de Ruiter

Menieke is geboren en getogen in Deventer en 33 jaar. Sinds 2007 beoefent ze yoga en waar dit begonnen is als een fysieke beoefening is dit ontpopt tot een ware levenswijze. 

Ze is 2,5 jaar geleden vertrokken uit Deventer, alles opgezegd en verkocht en naar het buitenland gegaan. Dit om haarzelf te ontwikkelen in de yoga filosofie en het Boeddhisme. Maar het voornaamste was voor haar om een reis naar binnen te maken. Ze heeft zowel scholing in Nederland als in Thailand en India gevolgd. Dit heeft haar de mogelijkheid geboden om in Azië, Zuid Afrika en Europa veel les en workshops te geven. Die les-ervaring merk je meteen. Vlak voor  ze vertrok heeft ze bij Yogica een proefles gevolgd die haar was bijgebleven: ''De sfeer, de aandacht de essentie van yoga die daadwerkelijk wordt overgebracht. Kortom; een plek waar ik heel graag les zou willen geven!'' Nu is het zover.