Lesrooster

Op 2e paasdag is er een extra hatha yogales om 9.30 uur.

De andere yogalessen vervallen die dag. Wees welkom.

Introcucees kunnen ook deelnemen. Zij betalen €11 contant 

Aanmelden is niet nodig! 

Maandag

  9.00 - 10.30

hatha yoga

 

10.45 - 12.15 medische yoga             

 

18.00 - 18.30 core workout

 

18.45 - 20.15

hatha yoga

 

20.30 - 21.30

lichte hatha yoga en meditatie

Dinsdag

18.45 - 20.15

hatha yoga  

 

20.30 - 22.00

yin yoga     

 

 

 

Woensdag

  9.00 - 10.30

hatha yoga

 

10.45 - 12.15

medische yoga                      

 

20.00 - 21.30

core workout (buiten)  zie 'lessen' voor de juiste locatie 

 

 

 

Donderdag

19.15 - 19.45

core workout

 

20.00 - 21.30

hatha yoga

Vrijdag

  9.00-10.30

flow

Zaterdag

  9.30 -12.30 uur 

vanaf 16 februari:  Praktische filosofie van de yoga ( 10 x 3 uur) 

vanaf 7 september: Basisopleidingsjaar Raja Yoga, pre teachertraining (40 x 3 uur)   

 

Yogica werkt met een toegangskaart. Die kaart geeft je toegang tot alle lessen. Kijk bij Tarieven

Er is meestal geen yogales op zon- en feestdagen. Tijdens de (school)vakanties is er altijd een aangepast rooster. In het weekend staat de opleiding tot Raja Yoga docent op het programma, wordt de training mindfulness gegeven en soms zijn er workshops. Klik hier voor de Agenda. Via onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van deze activiteiten en van de sluiting en openingstijden. Ook op Facebookpagina van Yogica vind je altijd de recente activiteiten en wijzigingen. 

Klik hier voor workshops, extra lessen, speciale yoga dagen en vakanties

Docenten

Marjan Hulshof 

Marjan (1961)is eigenaresse van Yogica, trainer, coach en Raja Yoga docent Ze heeft de docentenopleiding genoten bij het Raja Yoga Instituut Nederland. Marjan verzorgt ook de basisopleiding Raya Yoga.  

Al bijna 20 jaar beoefend Marjan Yoga. In 2000 heeft zij de 4 jarige opleiding afgerond en is ze gestart met les geven. Sinds 2009 verzorgt ze ook de mindfulnesstrainingen. Na enige omzwervingen via het Boeddhisme heeft ze in 2014 gekozen om de opleiding Raja docent opnieuw te volgen. Hiermee wil ze de puntjes op de i zetten en haar lessen meer inhoud te geven vanuit de Raja Yoga. Deze is nu succesvol afgerond. In september 2018 volgt Marjan met de 3 jarige Meestersopleiding in de Raja Yoga. Marjan is aangesloten bij de SYN de Vereniging voor Yoga docenten.  https://www.syn-org.nl/leden

Op 8 september 2019 start Marjan op zaterdag opnieuw met het verdiepingsjaar Raja Yoga  (40 lessen van 3 uur). Wil jij ook een echte yogi(ni) worden en systematische werken aan je zelfontwikkeling en de eerste beginselen van energie beheersing leren? Laat het me dan weten. Mail me en dan houden we een kennismakingsgesprek. 

 

Pleun Schuurman 

Pleun (1969) beoefend al 20 jaar hatha yoga en heeft vorig jaar haar certificaat ontvangen voor kinderyogalessen. Tekenen en yoga helpen Pleun om uit haar hoofd te komen.

Op de Vrije School geeft ze sinds twee jaar les in yoga en mindfulness aan kinderen. ''Kinderen leren om in hun eigen kracht te gaan staan of zoals ze het daar op school zo mooi zeggen: ''De kinderen vleugels en wortels geven''.  Bij o.a. de Gasfabriek te Deventer geeft ze tijdens de lunchpauze een Reset van lichaam en geest aan ondernemers en medewerkers . ''Mensen uitnodigen om in het ogenblik te komen en in dat ogenblik te focussen op tekenen of op bewegen is drijft mij tot wat ik nu doe''; aldus Pleun. Wees van harte welkom bij haar Ouder en Kindyoga of meld je kind aan voor de kinderyoga.  Pleun heeft recent het Basisjaar van de Raja Yoga opleiding gevolgd. Op woensdagavond en donderdagochtend geeft Pleun les aan ouderen bij Yogica. 

 

 

 

Menieke de Ruiter

Menieke is geboren en getogen in Deventer en 33 jaar. Sinds 2007 beoefent ze yoga en waar dit begonnen is als een fysieke beoefening is dit ontpopt tot een ware levenswijze. 

Ze is 2,5 jaar geleden vertrokken uit Deventer, alles opgezegd en verkocht en naar het buitenland gegaan. Dit om haarzelf te ontwikkelen in de yoga filosofie en het Boeddhisme. Maar het voornaamste was voor haar om een reis naar binnen te maken. Ze heeft zowel scholing in Nederland als in Thailand en India gevolgd. Dit heeft haar de mogelijkheid geboden om in Azië, Zuid Afrika en Europa veel les en workshops te geven. Die les-ervaring merk je meteen. Vlak voor  ze vertrok heeft ze bij Yogica een proefles gevolgd die haar was bijgebleven: ''De sfeer, de aandacht de essentie van yoga die daadwerkelijk wordt overgebracht. Kortom; een plek waar ik heel graag les zou willen geven!'' Nu is het zover.