Corona update na persconferentie 11 mei 2021

Op de persconferentie van afgelopen dinsdagavond 11 mei jl. is een aantal versoepelingen bekend gemaakt. Deze versoepelingen gaan in vanaf woensdag 19 mei als het aantal ziekenhuisopnamen voldoende blijft dalen. Op maandag 17 mei horen we of de versoepelingen kunnen doorgaan. 

Binnen yogales geven
Binnen mogen we yogales geven aan maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Groepslessen en lesgeven aan meerdere groepjes van 2 personen tegelijkertijd is niet toegestaan. Meerdere groepjes van 2 personen apart instructie geven mag wel. Iedereen dient zich te houden aan de geldende voorschriften van het RIVM. Bekijk de poster.  Het advies is om tijdens de les goed te ventileren en iedereen voor de les zijn handen te laten desinfecteren. Tot slot moeten alle deelnemers hun deelname reserveren planner.yogica.net/, zich bij binnenkomst registeren en de gezondheidscheck doen – dit is verplicht. Link gezondheidscheck

Buiten yogales geven  
Buiten is er meer mogelijk. We mogen buiten yogales geven aan maximaal 30 personen. Wel moet iedereen 1,5 meter afstand houden.          

 

Enige wenken wanneer de zaal weer open gaat. Waarschijnlijk geven we op 20 mei weer de eerste les binnen. 

•    Kom niet naar de les als je je grieperig voelt.   
•    Trek gewassen/schone yogakleding aan. 
•    Kleed je thuis om zodat de kleedruimte meer een doorloopruimte wordt. 

•    De volgende groep kan naar binnen als de andere uit de ruimte is.


•    Op de vaste plekken in de zaal zit iedereen minstens anderhalve meter van elkaar af. 
•    Ik zet alle deuren open (ook de klapdeuren) zodat je niets hoeft aan te raken.  
•    Ik zorg ervoor dat er na de lessen goed wordt schoongemaakt.  
•    Breng je eigen yogamat mee.  Heb je geen mat dan kun je voor een proefles een mat van mij gebruiken en in de stad en bij mij zijn goede matten te koop. 
 

We realiseren ons dat we een inspanning van je vragen. Hiermee willen we voorkomen dat we zelf ziek worden en/of mogelijke een haard worden.  Ondertussen heb ik mijn eerste vaccinatie gehad.